Szanowni Państwo!

Naszym celem jest niesienie pomocy osobom poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych oraz osobom dotkniętym dysfunkcją neurologiczną.

Fundacja nasza rozpoczęła swoją działalność od stworzenia gabinetu terapii BOWTECH. Technika ta opracowana przez Pana Toma Bowena w Australii uznana jest za jedną z najefektywniejszych, całościowych (holistycznych) metod leczniczych na świecie. Stosowana jest już od z górą czterdziestu lat w ponad 25 krajach świata, między innymi w Australii, Nowej Zelandii, USA, Kanadzie, RPA i w wielu krajach Europy, takich jak: Wielka Brytania, Niemcy, Francja, Austria, Grecja, Rumunia..., a także w Polsce.

Do Lublina terapia ta zawitała w roku 2011 i od tego czasu coraz większej ilości osób pozwala na poprawę stanu zdrowia i życia [ opinie o terapii... ]

Wyjątkowa skuteczność terapii BOWTECH wpłynęła na decyzję Zarządu Fundacji o wprowadzeniu tej techniki jako pierwszej do usług świadczonych przez Fundację. Z zabiegów korzystać mogą podopieczni Fundacji oraz osoby nie objęte opieką .

Zachęcamy do skorzystania z terapii, która spowoduje, że zdrowie i radość będą Ci towarzyszyły codziennie :)

Zespół Fundacji Wstań

Terapeuta Grażyna Rokosz z Elaine i Oswaldem Rentsch – twórcami Akademii BOWTECH Australia – w czasie kursu mistrzowskiego terapii Bowtech,Poznań 2015 r.
Stopka
Home I Statut I Opinie I Terapia Bowtech I Kontakt